13 feb. 2008

FUCK Valentine’s Day!

Am trecut de baricada miserupistilor. Sunt de aceeasi parere cu frustratii, cu patriotii si cu cei care nu au simtit fluturi ever, in zona abdominala.; ca, stiti, astea sunt categoriile care blameaza in gura mare SF. Valentin.
Frustratii sunt aia care anu’ asta suna disperati pe cei din aceeasi categorie, intreband incet ca sa nu auda careva: “Maine e Valentine’s Day, ce dreacu’ facem?” Colegu’ de frustrare raspunde tot in a low voice “Nu stiu, vroiam sa te sun si eu!” In general, daca cei doi se si intalnesc intr-un spatiu cat mai putin expus privirilor denigratoare de “fara sot” pe 14 februarie, isi povestesc despre acel cineva, care la un moment dat le-a dat sansa sa nu fie in aceasta tagma ingrata; the lonely hearts.
Patriotii sunt aia care au ceva cu ziua in sine si cu faptul ca e “a scarbelor de americani”, care nu ne impun ei noua nimica, ca ii ia mama dreacu, fir-ar mama lor a dreacu de polirasiali care asa au de toate, de supraponderali imputiti si fara tara! Deci un alt soi de frustrare, manifestata prin sustinerea Dragobetelui.
Ulima categorie - Aia care nu au simtit ca li se taie genunchii la vederea fetzei sau la atingerea cuiva, care nu au indrugat replici idioate, aproape incoerente atunci cand acel cineva a sunat , sau mai rau, a raspuns la telefonul pe care tocmai “incapabilul de a lega un discurs coerent” l-a initiat. Si pe astia ii inteleg; pentru ei Valentine’s Day e o dulcegarie ieftina sau un “de ce nu, daca te conduce spre dormitor pe 15 al lu Februarie, sau cu putin noroc, chiar in data de 14? “
So, astia sunt cei carora m-am alaturat in categoria “frustrati” – FUCK Valentine’s Day! Si sper ca, daca maine voi fi fortata de imprejurari sa traversez Magheru, sa nu vad prea multe cupluri care au senzatia ca numai ele exista pe pamant si ca viata nu poate fi traita decat “together forever”. Sper sa nu vad prea multe fete fericite pentru care Valentine’s Day e un pretext in plus sa isi spuna de 1000 de ori “te iubesc” si sa faca schimb de cadouri dragutze.

Un comentariu:

raluca spunea...

gee, ca bine zice de martorii lui iehova ! aia de simt insecte-n stomac in ziua cu pricina !
hahahahah