30 mar. 2009

LUATI AMINTE CRETINELOR CARE STRICATI PIATA!

Inspirata de textul inspirat de de mai jos:

"LUATI AMINTE CRETINILOR CARE STRICATI PIATA :Cu cât de străduieşti mai mult să cucereşti o femeie, cu atât e mai mică şansa să reuşeşti. Dă-i o floare şi o să te ia de fraier. Dă-i un flit. Fă-o să te aştepte în ploaie. Scoate-o la întâlnire şi adu-ţi un prieten. Vorbeşte numa cu ăla şi n-o băga în seamă decât când vrei să îi tragi o palma la cur. Pune-o să-ţi plătească alcoolul. N-o conduce niciodată acasă. Trimite-o acasă fix după ce o fuţi. Sun-o cu juma de oră înainte de a te întâlni cu ea (când deja e machiată şi îmbrăcată) şi spune-i că nu mai ai nici un chef şi stai în casă să te joci la calculator. Spune-i că prietenele ei îs urâte şi proaste. De faţă cu ele. Bate-i un amic, preferabil puletele care o venerează. Menţionează uneori că fostele arătau mai bine. Las-o mereu în dubiul că te fuţi cu altele. Când te întreabă răspunde doar “Da’ ce eşti aşa curioasă?”. Şi cel mai important, pune absolut totul înaintea ei pe lista priorităţilor. Muncă, amici, bere, somn, calculator, bere, “amice”. "


Am scris:


LUATI AMINTE CRETINELOR CARE STRICATI PIATA! Barbatii NU sunt atrasi de exemplare care au supt dictionarul si care au o replica tare la orice! Asa ca:

1.Nu povestiti niciodata despre realizarile voastre profesionale! Nu aveti realizari!! Clar? Si daca aveti, sunt cel mult legate de faptul ca ati cumparat o planta draguta pentru birou!
2.Demonstarti incapacitate de a gasi solutii pentru vreo problema, atunci cand el este de fatza, mereu pregatit sa va lumineze! Daca problema intervine in absenta lui, rezolvati-o cum puteti si daca reusiti, pastrati incidentul pentru voi.
3.Priviti-l lesinate de admiratie dupa orice fel de afirmatie emite (se pun si onomatopeele din timpul meciurilor), mai ales daca exista si asistentza!
4.Propuneti sa mergeti numai la filme in care rolurile principale sunt atribuite unor actori de sex masculin care intreprind fapte eroice sau fac descoperiri stiintifice impactante pentru destinul omenirii.
5.Blamati-va prietenele care nu inteleg importanta iesirilor "cu baietii" si daca nu aveti prietene cu o astfel de optica, inventati!
6.Rugati o prietena sa va dea apa la moara intr-o conversatie fara perdea, (regizata in prealabil si inflorita..daca e cazul) care sa aiba ca subiect un orgasm inegalabil oferit de el in timpul unei partide care v-a rupt reflexele. Lasati-va mess-ul deschis cat sunteti la dus. (renuntati la arhiva de mess! Verba volant, scripta manent!)
7.Nu va plangeti niciodata ca v-ati ingrasat. Daca a observat nu va va contrazice decat ca sa puna capat smiorcaielilor si daca nu a observat, bine ca i-ati atras voi atentia!!
8.Aratati-va interesate de sanatatea mamei lui, la adresa careia incercati sa gasiti mereu cuvinte de admiratie si lauda ( scarba imputita si hoasca dracu NU sunt cuvinte de lauda!)
9.Ascultati cu atentie si fara istericale toate indicatiile lui atunci cand sofati lipsite de indemanare in stanga si fiti recunoscatoare vesnic starii lui de ebrietate care v-a dat sansa sa mai exersati la volan.
10. Purtati tocuri si afisati decolteul garnisit cu gene rimelate din care clipiti cat puteti de des! Tinutele comode si parul legat in garaba in coada NU genereaza erectii.

5 comentarii:

Cristi spunea...

Ai avut dreptate doar: " renuntati la arhiva de mess! Verba volant, scripta manent! " si " fiti recunoscatoare vesnic starii lui de ebrietate care v-a dat sansa sa mai exersati la volan ", in rest mi se pare o prefacatorie...cel putin pentru mine.
Ce ai spus tu mai sus este identic cu un orgasm mimat, mai sunt puleti naivi care sa puna botu'.

Anonim spunea...

Cristi, chill!!! Cred ca nu ai inteles ideea. Eu chiar am apreciat textul tau. Nu am intentionat un raspuns care sa contina replica cu izbucniri feministe la ceea ce ai scris tu. No way! N-am inteles ce e cu comentariul asta defensiv...probabil varsta...si tot ea, generatoarea iluziei ca poti diferentia un orgasm real de unul mimat. P.S Chiar am apreciat maxim textul tau! Antonia

Cristi spunea...

n`am nici o problema, respect parerea ta, doar ca ti`am zis cam cum ar parea toate chestiile astea in ochii mei :)
probabil varsta ? mi`ar face placere sa stau un pic mai mult de vorba cu tine, asa ca schimb de idei si opinii...

Bogdan Grigore spunea...

:)) scopul tau este de a genera erectii ?

Anonim spunea...

"Liber, curios, efervescent, jucaus, sociabil, persuasiv":)) si perspicace pe deasupra! ;) Da mai Bogdan, acesta este scopul meu; na ca l-ai descoperit! Antonia